Maak kennis met A & P

In 2012 wonnen wij de MVO Award Drechtsteden. Daar zijn we ontzettend trots op.Wij hebben namelijk hart voor duurzaamheid en groene producten. Beter gezegd: we hebben een groen hart. Wij geloven namelijk dat we goed moeten zorgen voor de mensen om ons heen en het milieu. En dat kunt u terugzien in onzeway of business.

 
 
a&P bv groen assortiment
 

Way of business

Natuurlijk moeten wij als facilitair totaalleverancier geld verdienen zoals ieder bedrijf. Maar winstmaximalisatie ten koste van iedereen? Dat past niet bij ons. Onzeway of business bestaat uit marktconforme prijzen, snelle en persoonlijke service én het opbouwen van goede relaties met ons personeel, leveranciers en klanten. Hoe wij dat doen? Vanuit ons hart en met passie. We hebben namelijk niet alleen een groen hart, maar ook hart voor mensen.

 
 
 
 

Circulaire economie

U weet waarschijnlijk wel dat ons milieu te veel belast wordt. Veel producten worden gemaakt om daarna weer weggegooid te worden. Maar we kunnen niet meer de andere kant op kijken. Daarom bieden we groene alternatieven aan en adviseren we onze klanten om te kiezen voor duurzame producten. Op deze manier kunnen we samen meewerken aan een circulaire economie: het vernietigen van een restproduct zo mogelijk uitstellen en de herbruikbaarheid stimuleren. Zo kunt u aan uw omgeving laten zien dat het ook anders kan - hoe groot of klein u ook bent.


Webshop

U kunt bij ons terecht voor een breed assortiment:lang houdbare food producten,non-food producten enfacilitaire producten. Vanuit ons groene hart dragen wij - naast grijze producten - ook een groen alternatief aan. Deze producten hoeven niet altijd duurder te zijn. Neem eens een kijkje en laat u verrassen door onsgroene assortimentGraag kijken we met u mee welke producten bij u passen en hoe u zich kunt ontwikkelen op het gebied van MVO.

Wanneer u producten heeft besteld, gaan wij voor u aan de slag. Uw bestelling wordt in ons magazijn in Zwijndrecht gereedgemaakt en door onze vriendelijke servicemedewerkers bezorgd. We nemen uw zorg rondom de inkoop en distributie uit handen en leveren uw bestelling op tijd. Ook kunnen wij uw voorraad bijhouden en staan wij altijd open om op uw persoonlijke wensen in te spelen. Kortom: we helpen u van A tot Z.

Heel eerlijk, dit kunnen wij alleen doen met hulp vanonze medewerkers. Zij helpen u graag met uw vragen en zorgen ervoor dat uw bestelling wordt samengesteld en geleverd. Dat doen ze met passie en met trots, zodat u op een prettige en professionele wijze zaken met ons kunt doen. Daarom willen we zo goed mogelijk voor ons personeel zorgen en investeren we in persoonlijke ontwikkeling en bieden we sportfaciliteiten.

Naast een goede relatie met onze medewerkers, willen we ook met u in gesprek komen en blijven. Heeft uideeën of wensen? Wij delen onze ervaringen en denken graag met u mee.

 
© 2024 E-ditional